fbpx

Wat is een pretecho?

Het woord zegt het zelf. Vooral het plezier van het kijken naar je ongeboren kindje staat centraal. Tijdens deze niet-medische pretecho krijgt u de kans om rustig naar je kindje te kijken en te genieten. Wij zorgen ook voor mooie beeldjes van je kindje.

Het betreft een niet medische echografie met als enig doel het in beeld brengen van de foetus. Er wordt op geen enkel moment een medisch diagnose of medisch advies verleend.

Tijdens je zwangerschap word je van dichtbij opgevolgd door uw gynaecoloog die regelmatig medische echo’s neemt en de gezondheid van het kindje en de mama van zeer dichtbij opvolgt. Uw gynaecoloog heeft tijdens deze controles vaak niet voldoende tijd om ‘gewoon’ samen met jou te kijken naar je kindje. Dat willen we juist toch allemaal zo graag!

" Wij deden de pretecho aan 26 weken. Bij aankomst werden we heel vriendelijk en professioneel ontvangen. De vroedvrouw gaf ons zeer duidelijke uitleg en nam echt de tijd om onze kleine jongen goed in beeld te brengen (2D en 3D). Nadien kregen we alle beelden mee op USB. Voor ons een echte aanrader! "
Margaux Couvreur
18 januari 2022

Wat kan je verwachten?

Het plezier van het kijken naar je kindje staat centraal.

De vroedvrouw neemt de tijd zodat je uitgebreid naar je kindje kan kijken en kan genieten van het moment. Je kan bij haar ook terecht met vragen over de bevalling of eventuele klachten. Er wordt op geen enkel moment een medische diagnose gesteld of medisch advies verleend, dit gebeurt enkel bij de gynaecoloog.

Laat je niet misleiden door de bewerkte beelden online.

Online zijn vaak onrealistische en bewerkte beelden te vinden waardoor sommige mensen verkeerde verwachtingen hebben. Uiteraard zijn er heel wat factoren die meespelen in het krijgen van een mooi beeld van jouw kleintje: de hoeveelheid vruchtwater, de ligging van de baby, positie van de handjes en voetjes, …

Redenen om te kiezen voor een pretecho

Betalen kan cash, met Bancontact of via Payconiq.
Iedereen is welkom om dit uniek moment met jou te delen.
Graag vragen wij om het aantal mensen die met jou meekomen te beperken tot 3 personen. Zo kan iedereen op een comfortabele manier meegenieten van de pretecho.
Schuiven naar boven
Stuur ons een bericht