fbpx

Wat kan je verwachten?

Het plezier van het kijken naar je kindje staat centraal.

De vroedvrouw neemt de tijd zodat je uitgebreid naar je kindje kan kijken en kan genieten van het moment. Je kan bij haar ook terecht met vragen over de bevalling of eventuele klachten. Er wordt op geen enkel moment een medische diagnose gesteld of medisch advies verleend, dit gebeurt enkel bij de gynaecoloog.

Laat je niet misleiden door de bewerkte beelden online.

Online zijn vaak onrealistische en bewerkte beelden te vinden waardoor sommige mensen verkeerde verwachtingen hebben. Uiteraard zijn er heel wat factoren die meespelen in het krijgen van een mooi beeld van jouw kleintje: de hoeveelheid vruchtwater, de ligging van de baby, positie van de handjes en voetjes, …

Zwanger tussen 15 en 23 weken

€ 70

Deze echoperiode is leuk omdat de baby al mooi ontwikkeld is en nog geheel in beeld past. Je ziet de handjes, voetjes, het gezichtje, … Er is nog geen sprake van vetopstapeling maar een gezichtje herkennen zit er al wel in. 

Het kindje zien bewegen kan in deze periode geruststellend zijn. De vroedvrouw neemt uitgebreid de tijd om alles wat je ziet op de echo toe te lichten.

Zwanger tussen 24 en 30 weken

€ 75

In deze periode van je zwangerschap krijgt je baby wat meer vetopstapeling waardoor de huid zachter en gladder wordt. Hierdoor krijg je via de pretecho een realistisch beeld van je ongeboren kindje.

Hoe verder de zwangerschapstermijn, hoe minder plaats je kindje heeft en hoe moeilijker de baby zich soms laat zien. Wij raden aan om in deze periode van de zwangerschap langs te komen om optimaal te kunnen genieten van jouw kleintje. 

VOORDEELPAKKET

€ 135

Kan je niet kiezen tussen de bovenstaande formules dan is dit pakket iets voor jou. Het voordeel is dat je tot twee maal toe een uniek moment met je kindje kan beleven. Daarnaast kan je twee maal gebruik maken van het persoonlijk advies van onze vroedvrouw als je met vragen of twijfels zit. Bovendien is dit pakket het voordeligst. 

Betalen kan cash, met Bancontact of via Payconiq.
Iedereen is welkom om dit uniek moment met jou te delen.
Graag vragen wij om het aantal mensen die met jou meekomen te beperken tot 3 personen. Zo kan iedereen op een comfortabele manier meegenieten van de pretecho.
Schuiven naar boven
Stuur ons een bericht