fbpx

Welkom in ons pretecho centrum

In ons pretecho centrum te Roeselare word je warm onthaald en begeleid door ons team.
Je komt terecht in een professionele setting met een aangename wachtruimte.

Wij gebruiken net zoals in het ziekenhuis de modernste apparatuur om kwaliteitsvolle en veilige echo’s te nemen. Het betreft een niet medische echografie met als enig doel het in beeld brengen van jullie kindje. Er wordt op geen enkel moment een medisch diagnose of medisch advies verleend.

Betamedics pretecho vroedvrouw

Ervaren vroedvrouw

De pretecho’s worden uitgevoerd door onze hoogopgeleide en ervaren vroedvrouw. 

Tijdens de niet-medische pretecho geeft zij jou de kans om uitgebreid jouw kindje te bewonderen.

De vroedvrouw legt uit wat je allemaal op het scherm ziet. Zij kan bovendien ook de lengte van het beentje meten of de ruggengraat in beeld brengen (op voorwaarde dat de baby goed ligt).

Het is een trend dat steeds meer zwangere vrouwen een beroep doen op een vroedvrouw. Ons pretecho centrum kiest er bewust voor om met een vroedvrouw samen te werken.

Persoonlijke begeleiding

Onze vroedvrouw heeft de nodige deskundigheid verworven. Zij begeleidt al jaren koppels zowel tijdens als na de bevalling. Door haar opleiding in combinatie met deze praktijkervaring beschikt zij over een pak gespecialiseerde vakkennis. Dit maakt van onze vroedvrouw dé persoon bij uitstek om een antwoord te bieden op al uw vragen.

Tijdens de zwangerschap moeten jij en je partner een aantal belangrijke keuzes maken. De vroedvrouw kan jou tijdens de zwangerschap perfect heel wat tips geven vanuit haar jarenlange ervaring.

Zij neemt de tijd om te luisteren en jouw vragen te beantwoorden: vragen over de voorbereiding op de bevalling, vragen over de bevalling zelf, over pijnbestrijding of borstvoeding, enz… Bij uw gynaecoloog krijgt u meestal geen tijd om deze praktische vragen te stellen.

Hierdoor onderscheidt Betamedics zich met andere centra.

Betamedics pretecho

Onze vroedvrouw

Privé prikcentrum

Ter plaatse heeft u de mogelijkheid tot bloedprikken of afname van een urinestaal.
Meer info via onze website.

Schuiven naar boven
Stuur ons een bericht