fbpx
" Ik ben heel tevreden met de service van Betamedics. Ik kan er alleen maar positief over zijn. Heel vriendelijk ontvangen door de vroedvrouw ... zeker een aanrader. "
Hannelore Vande woestyne
5 juni 2023
" Bedankt voor deze mooie ervaring! Aan 25+5w een pretecho komen laten maken en wat een fantastische en unieke beelden jullie ons gegeven hebben is onbeschrijfelijk! Ik zou het iedereen aanraden! "
Louise
8 september 2022
" Wij deden de pretecho aan 26 weken. Bij aankomst werden we heel vriendelijk en professioneel ontvangen. De vroedvrouw gaf ons zeer duidelijke uitleg en nam echt de tijd om onze kleine jongen goed in beeld te brengen (2D en 3D). Nadien kregen we alle beelden mee op USB. Voor ons een echte aanrader! "
Margaux Couvreur
18 januari 2022
" Ik kwam langs op 25 weken om een pretecho te doen bij de vroedvrouw. Ik werd zeer goed ontvangen door de mensen van Betamedics, ik kreeg iets aangeboden om te drinken tijdens het wachten. Daarna kreeg ik een halfuur lang ons baby'tje uitgebreid te zien. Malika overliep alles goed en ik kreeg de kans om vragen te stellen. Daarna kreeg ik enkele leuke beelden mee naar huis als aandenken. Ik zou dit direct opnieuw doen, het was een erg aangename ervaring waar je als mommy to be toch erg naar uitkijkt! Dankzij de vroedvrouw en Betamedics werd dit werkelijkheid! "
Raina Snoeck
1 december 2021
" Heel leuke ervaring! De vroedvrouw werkte op een rustige manier waardoor we mooie beeldjes te zien kregen van ons meisje! Super ervaring! Ik raad het alle aanstaande ouders aan. "
Oona Van nieuwenhuyse
1 december 2021
" We hebben van vrienden een pretecho cadeau gekregen, echt een aanrader! Je wordt zeer warm onthaald en je hebt echt de tijd om naar je klein wondertje te kijken. Bij de gynaecoloog was dit bij ons altijd snel snel. Ik ga dit zeker ook eens als cadeau geven aan vrienden of familie! "
Thidrek Van Grunderbeeck
17 februari 2020
" Zeer leuke, unieke ervaring. In het ziekenhuis gaat alles snel. De dokter checkt of alles goed gaat, wat uitermate belangrijk is. Maar 9 maanden wachten is lang. We wilden toch graag op voorhand eens kennismaken met ons zoontje! Het was voor ons als koppel en unieke ervaring. Je krijgt ruim de tijd om vragen te stellen. Ook al lag de baby verkeerd voor een goed 3D beeld, de ervaring was meer dan de moeite waard! "
Jan
14 februari 2020
" Zeer warm en vriendelijke ontvangst. We voelden ons dadelijk heel welkom. De vroedvrouw was zeer vriendelijk en gaf een heel gedetailleerde uitleg op een menselijke manier. Ons kindje lag met de navelstreng en handjes voor haar gezichtje waardoor we geen duidelijk 3D beeld konden zien van haar gezichtje maar we kregen prachtige 2D beelden waarop we haar konden zien geeuwen en schoppen met haar beentjes. Ons eerste kindje van 6 jaar was erbij en er werd veel aandacht aan hem geschonken tijdens de echo wat hij super vond. Er werd rustig de tijd genomen om te kunnen genieten van dit speciale moment! Echt een aanrader! "
Isabelle Tournicourt
6 november 2019
" Zeer vriendelijk en aangenaam ontvangen geweest! Desondanks de positie van ons kindje (handjes en voetjes de hele tijd voor zijn gezichtje) toch nog een mooi foto kunnen nemen. Jullie nemen echt de tijd, een volledig halfuur geprobeerd om het eens te kunnen zien. Ook om onze vragen te beantwoorden. Je voelt je op je gemak. Je voelt ook geen tijdsdruk. Je krijgt echt de tijd om je kindje te bewonderen!! Dikke merci voor deze unieke ervaring!!! "
Jolien Bouckaert
12 augustus 2019
" Ondanks de stuitligging van onze baby, toch een leuke ervaring! Je baby voor de eerst keer zien geeuwen, duidelijk zien wat ook de vroedvrouw ziet, zalig! Bij de gynaecoloog nog nooit mooie beelden gehad. Nu wel! Ik kijk uit naar de 3D echo. Misschien wil ons kindje nu wel met gezichtje op de foto... Spannend! "
Annelies Vandoorne
19 april 2019
" Wij gingen langs bij Betamedics voor een pretecho aan 36 weken zwangerschap. Dit is normaal een beetje laat omdat de baby dan al te groot is. We wilden dit toch nog eens doen omdat we bij de gynaecoloog nog geen mooie echo gekregen hadden, de baby wou zijn gezichtje telkens niet tonen. De vroedvrouw bij Betamedics nam tijdens de pretecho uitgebreid de tijd om ons de baby mooi te tonen en ons geduld werd beloond, we kregen uiteindelijk ook zijn gezichtje mooi te zien. Super! Achteraf krijg je de fotootjes doorgestuurd wat een zeer leuke herinnering is! We werden door het team van Betamedics heel vriendelijk ontvangen, nogmaals bedankt! 🙂 "
Kyra Wyffels
18 april 2019
" Op vrijdag 12 april de kans gekregen om uitgebreide 2D echo's te krijgen van ons kleine wonder (toen 22 weken en 2 dagen zwanger). Heel mooie echo's, met duidelijke structuren en vormen te zien (handjes, voetjes, beentjes). Veel duidelijker dan bij de gynaecoloog, er wordt tijd gemaakt om bij elke foto veel uitleg te geven wat er allemaal erop te zien is. Ook kun je duidelijk al de verschillende vormen zien in het gezicht (voorhoofd, neusje en mond) en zie je de baby ook slikken en zijn mondje opendoen of zijn handje tegen zijn gezicht brengen... Je hebt een veel beter beeld van hoe je kindje eruit zal zien!! Kortom een hele mooie ervaring die ik iedereen zou aanraden!!! "
Aline Roelens
14 april 2019
" Op 21 weken ver in de zwangerschap maakten wij een afspraak voor een pretecho bij Betamedics. Dit was een zeer unieke ervaring waarbij op een heel professionele manier extra tijd werd genomen voor onze vragen en het bekijken van zowel de 2D, 3D als 4D echo. Een absolute aanrader! "
Ulrike De Maeseneire
28 maart 2019

Een supermooie ervaring: het maakt het wachten op dat kleintje zoveel leuker

" Aan een zwangerschapsduur van 30 weken lieten wij een pretecho doet bij Betamedics. Ervoor, rond 20 weken zwangerschap, hadden wij al een 3D-foto meegekregen bij de structurele echo door de gynaecoloog. Toch vonden wij de pretecho een supermooie en unieke ervaring. Er werd ruim de tijd voorzien om onze baby mooi op beeld te krijgen. We zagen op het scherm bewegende beelden (4D) van onze drinkende en hikkende baby. Tussendoor kregen we ook heel wat extra informatie ('zijn haar in zijn nek is al 1,3 cm' - en inderdaad, bij de geboorte had hij al tamelijk lang haar). De beeldkwaliteit was echt super, het materiaal splinternieuw. Ons kleine mannetje kwam echt duidelijk in beeld. Na afloop kregen we de foto's en filmpjes zodat we dit onvergetelijk moment ook konden delen met vrienden en familie. Een supermooie ervaring tijdens een zalige zwangerschap, het maakt het wachten op dat kleintje zoveel leuker. "
Michèle Mortier
19 maart 2019
Schuiven naar boven
Stuur ons een bericht